Scena Rogoz

Priprema se žestoka svirka na ŽEC Festu na sceni Rogoz, evo kada

Objavljeno: 29.10.2023. 11:06

Zadnja izmjena: 29.10.2023. 11:09

Žec Fest se vraća na scenu Rozog i to 31. listopada s početkom u 19 sati. Žec fest održava se in memoriam Alex Bijažič, a nastupaju Schumbag, Devastation, Frayn, Pit Viper, Bogec i God Fathers Banfica i Electric Purge.

Prošle su četiri duge godine od prvog ŽEC-a, a Udruga Vž1776 sada priprema drugi.

- Sred svega što nas je zadesilo od 2019., nažalost smo izgubili još jednog čovjeka koji je obilježio i Varaždin i njegovu metal scenu: vječitog Puležana, a u srcu Varaždinca, Alexa Bijažića. Kako nismo imali prilike Alexu prirediti goodbye kakav je zaslužio – a Alex i Žec bili su prijatelji, kolege s posla, i još mnogo toga – ova epizoda ŽEC Festa je i svojevrsni in memoriam Alexu - poručili su organizatori iz Udruge Vž1776 te dodaju: 

- Priču svi znate: varaždinski bendovi, znojan i pretijesan Rogoz, sve pojačano na 11 od 10. Gust, pravi festivalski raspored. Volonterski rad, jeftin merch, free upad. S.C.E.N.A. Nabrusite spajkove, odštekajte vratove, i pripremite slušne organe – od akustične svirke do grindcorea, od tek nastalih bendova do totalnih veterana, ŽEC Fest udara bespoštedno i jako - rekli su u najavi Žec festa.

Komentari