biti će težak izbor

FOTO Predstavljamo vam još 4 djevojke koje će se boriti za titulu Miss Supranational

Objavljeno: 15.04.2018. 13:13

Zadnja izmjena: 16.04.2018. 11:25

Prethodnih dana predstavili smo vam nekoliko finalistica za izbor Miss Supranational. No, tu nije kraj jer ima ih još, pa je red da predstavimo i ove 4 djevojke koje su se odlučile okušati u ovom izazovu. 

1. Anamarija Šprem

Anamarija je rođena 1993. godine u Varaždinu gdje je završila srednju elektrotehničku školu za Web dizajnera, a sada je studentica 2. godine Tehničke i gospodarske logistike na Sveučilištu Sjever. Za sebe kaže da je odgovorna, vesela i vedra osoba koja se u slobodno vrijeme bavi rolanjem, trčanjem i plivanjem, a obožava životinje. 

2. Iva Hečimović

Iva ima 22 godine i živi u Koprivnici, a trenutno završava studij na Učiteljskom fakultetu u Čakovcu, smjer Odgojitelji. U slobodno vrijeme svira klavir, čita, ide u teretanu, trči, slika i piše. Voli provoditi vrijeme u prirodi i voli životinje. Vedra je i uporna osoba koja ne odustaje od onoga što naumi jer smatram da čovjek danas jedino može uspjeti ako je vjeran sebi, uporan i misli dobro. Iz toga navodi i svoj moto koji glasi: 'Misli dobro pa će dobro i biti'. 

3. Renea Njegovec

18-godišnja Renea dolazi iz Varaždina i pohađa prirodoslovnu gimnaziju na GPRŠ Varaždin, a plan joj je nakon završetka srednje škole upisati fakultet, a uz to bi se voljela baviti i modom. Vrlina joj je osjećajnost, a mana povučenost.

4. Jasmina Puškadija

17-godišnja Jasmina dolazi iz Podevčeva, u blizini Novog Marofa i pohađa treću godinu smjera dentalni tehničar u Srednjoj Medicinskoj školi Varaždin. U slobodno vrijeme voli čitati, izrađivati nakit, fotografirati te kuhati, a nastoji biti odgovorna osoba, u društvu vesela i komunikativna.

 

Komentari