hotel turist 21.lipnja

Predstavljamo prvu kandidatkinju za izbor Miss Supranational - upoznajte Martinu Novak

Objavljeno: 11.06.2020. 09:38

Zadnja izmjena: 11.06.2020. 09:41

Danas započinjemo sa predstavljanjem kandidatkinja za izbor za Miss Supranational Varaždinske županije, a svaki dan predstavit ćemo vam jednu djevojku. Inače, izbor će se održati 21.lipnja u Hotelu Turist u Varaždinu.

'' Zovem se Martina Novak i imam 19 godina. Dolazim iz Varaždina gdje i studiram na Fakultetu organizacije i informatike, smjer Ekonomika poduzetništva. Vikendom radim u klubu kao hostesa već dulje vrijeme, a također radim i u butiku. Volim svoj posao te kroz njega stječem nova poznanstva uz zabavu. Slobodno vrijeme najviše provodim sa kolegicama ili ispijajući kavu na terasama. U budućnosti bih željela raditi neki posao vezan za svoju struku, no interesira me moda i kozmetika, pa se nadam da ću jednog dana ostvariti svoj cilj da otvorim kozmetički salon ili svoj butik, a prijavom na ovaj izbor za Miss otvaram još jedna vrata novih poznanstva, divnih iskustva i zabave.''

U samom središtu Varaždina, no mimo gužvi i vreve, u romantičnoj Kranjčevićevoj ulici, na kućnom broju 14, smješten je Muzej anđela sa pripadajućim Rajskom vrtom. Utočište za istraživače, zaljubljenike u anđele, slučajne i namjerne prolaznike, osnovao je samostalni umjetnik Željko Prstec. U samom Muzeju anđela, predstavlja se slikama koje su rađene raznim tehnikama, grafikama, instalacijama, ali drugim autorskim radovima.

Kroz višegodišnji rad, Muzej anđela i Rajski vrt pokazali su se kao idealna lokacija za promocije, koncerte, nastupe, predstavljanja, predstave, bajkaonice, radionice i slične kulturne sadržaje. Svojom jednostavnošću, ali i sadržajnošću, Muzej anđela privlači različite strukture posjetitelja, a nedvojbeno - svatko može pronaći nešto za sebe. Osim po raznolikom asortimanu, letcima na više europskih i svjetskih jezika, programu 'Potraži svojeg anđela', Muzej je poznat i po susretljivosti kad su u pitanju kućni ljubimci. 

Bajkoviti, čaroban, nadahnjujući, samo su neki od epiteta vezani uz ovo mjesto gdje se mogu izraziti i veliki i mali, a svake godine, upravo Muzej anđela radi i na promociji književnosti i kajkavskog izričaja. Naime, od samog osnutka, Muzej anđela jednom godišnje provodi Natječaj za kratku priču te dodjeljuje ravnopravne nagrade i Marijinu nagradu - prvenstveno namijenjenu uracima na kajkavštini.

 

Komentari