doznajemo

Bosilj: 'Radovi na vrtiću u Hrašćici bit će dovršeni prije roka'

O radovima na tom vrtiću je govorio, pri primopredaji dostavnog vozila Dječjem vrtiću Varaždin u Dravskoj ulici, gradonačelnik Neven Bosilj...
Objavljeno: 13.03.2024. 12:47

Zadnja izmjena: 13.03.2024. 13:36

Foto: Arhiva

Dječji vrtić u Hrašćici, koji je u izgradnji, sadržavat će dvije specijalizirane jaslične skupine djece te dvije skupine većih uzrasta, a radovi su već u podmakloj fazi.

O radovima na tom vrtiću je govorio, pri primopredaji dostavnog vozila Dječjem vrtiću Varaždin u Dravskoj ulici, gradonačelnik Neven Bosilj.

- Ovaj mjesec će se do kraja završiti takozvani građevinsko-konstrukcijski radovi na novom vrtiću u Hrašćici. Poslije Uskrsa tamo počinju obrtnički radovi. Prema tome, uranili smo po onom našem terminskom planu više od mjesec dana. Gotovo sam siguran, iako je rok završetka radova 1. listopad, da će biti završeno prije 1. rujna i da ćemo s novom školskom i vrtićkom godinom upisati tamo još dodatnih 70-ak djece - istaknuo je Bosilj. 

Podsjećamo, radove izvodi tvrtka Kontura iz Varaždina. Cijena radova je oko 1,27 milijuna eura, a sufinancira se uz EU Fondove u visini od oko 650 tisuća eura, dok će Grad iz svojeg proračuna izdvojiti oko 942 tisuće eura. 

Komentari