Vremenska prognoza

Hoće li biti kiše narednih dana? Evo što kažu meteorolozi

Objavljeno: 22.10.2023. 10:13

Zadnja izmjena: 22.10.2023. 10:13

Foto: Arhiva

Ovaj tjedan obilježilo je promijenjivo vrijeme. Tjedan je započeo hladno i vjetrovito kako to i priliči jesenskim mjesecima, ali iznenadilo nas je i nekoliko toplih i sunčanih dana. Idući tjedan također nas očekuje promijenjivo vrijeme. 

Prvi dan novog tjedna vrijeme će biti neočekivano toplo popraćeno suncem kroz skoro cijeli dan uz slab do umjereni jugozapadni vjetar. Maksimalna dnevna temperatura doseći će čak 20 stupnja Celzijevih. U utorak prosjećna dnevna temperatura bit će ista kao i u ponedjeljak, ali s manje sunca, a više oblaka uz slab do umjereni jugozapadni vjetar. 

Srijedu će obilježiti promjena vremena pa nas tako očekuje i kiša pa pripremite kišobrane. Maksimalna dnevna temperatura ići će do 19 stupnja Celzijevih. Jutro u četvrtak bit će izazito kišovito, a popodne nas očekuje malo lijepše i sunčanije vrijeme bez vjetra uz maksimalnu temperaturu od 15 stupnja Celzijevih. 

Kako najavljuje Državni hidrometeorološki zavod, cjelodnevna kiša obilježit će petak. Ujutro će puhati slab do umjereni južni vjetar, dok nas popodne očekuje slab do umjereni sjeverni vjetar, a maksimalna dnevna temperatura doseći će 14 stupnja Celzijevih. 

Komentari