Vremenska prognoza

Evo kakvo nas vrijeme očekuje idući tjedan

Objavljeno: 29.10.2023. 09:43

Zadnja izmjena: 29.10.2023. 09:53

Foto: Arhiva

Prošli tjedan vrijeme je bilo promjenjivo, od izrazito toplih do kišovitih i hladnih dana. Naredni tjedan bit će pretežito jako topao i sunčan, ali nekim danima trebat će nam kišobran. Blagdan Svih Svetih proteći će mirno, bez vjetra i kiše.

Kako navodi Državni hidrometeorološki zavod, ponedjeljak će započeti izrazito toplo uz pretežito oblačno uz poneku zraku sunca, a maksimalna dnevna temperatura neće prelaziti 21 stupanj Celzijev, što je izrazito visoko za kraj listopada. No, već u utorak doći će do promjene vremena, iako će jutro biti jednako toplo kao i u ponedjeljak. Popodne naš očekuje kiša i moguće grmljavine, a maksimalna temperatura će biti nešto niža, 19 stupnja Celzijevih. U srijedu, na blagdan Svih Svetih jutro će biti dosta hladnije nego početkom tjedna, no sredinu tjedna obilježit će sunce iz maksimalac od 17 stupnja Celzijevih i pretežito bez vjetra.

U četvrtak će prevladavati oblaci, uz nešto malo sunca, ali kroz cijeli dan će puhati slab do umjereni južni vjetar, a temperatura neće prelaziti 18 stupnja Celzijevih. Petak će obilježiti slično vjetrovito vrijeme kao i dan ranije, no temperatura će biti nešto viša, 20 stupnja Celzijevih. Ovaj tjedan bit će pretežito jako topao i sunčan, ali nekim danima trebat će nam kišobran. Blagdan Svih Svetih proteći će mirno, bez vjetra i kiše.

Komentari