evo detalja

Evo što nas sve očekuje ovaj vikend na Adventu u Varaždinu: Koncerti, radionice, doček u podne...

Ledena čarolija ovaj vikend radi po predviđenom rasporedu, uključujući i Silvestrovo...
Objavljeno: 28.12.2023. 10:50

Zadnja izmjena: 28.12.2023. 10:51

Foto: Arhiva

Zadnji vikend u 2023. Godini, ali Advent u Varaždinu i dalje traje. Program ovog vikenda pun je raznoraznih koncerata i priprema za sam doček.

Ugostiteljski lokacije na Stančiću u petak i subotu rade do ponoći, a isto tako i na Staru godinu. Na Korzu će ugostiteljske lokacije u petak i subotu raditi do ponoći, ali na Staru godinu zatvorit će se tek u 2 sata iza ponoći. Ledena čarolija ovaj vikend radi po predviđenom rasporedu, uključujući i Silvestrovo.

  • Petak, 29. prosinca

Sutra u Čarobnom gradu Djeda Mraza svi stariji od šest godina mogu sudjelovati u radionici Zabavnog laboratorija pod nazivom 'Kugla novogodišnjih želja' koja počinje u 17 sati. Na Stančiću posjetitelje će zabavljati DJ NKLE od 18 sati, a na Korzu od 19 sati Mirko Švenda Žiga, a od 20 sati Rebecca Posavec.

  • Subota, 30. prosinca

Čarobni grad Djeda Mraza sutra će obilježiti izrada kolačića i keksića Bake Mraz s početkom u 17 sati, ali Baka Mraz ispričat će i priču o Petru Panu u 16 sati. U subotu će se na Korzo moći čuti hitovi megapopularnih Beatlesa jer će od 19 sati nastupati The Bestbeat, Beatles tribute band.

  • Nedjelja, 31. prosinca

Staru godinu na Stančiću ispratit će DJ Mario Kovač točno u podne. Na Korzo će u podne stići i Moto mrazovi, a za sam doček u Varaždinu publiku će zabavljati Zodiac band od 22 sata. Točno u ponoć starta i 45. Novogodišnja utrka grada Varaždina.

Komentari