Uskršnji prijem

Foto - Bosilj i Lukavečki primili članove društva distrofičara u obnovljenom dvorištu Gradske vijećnice

Objavljeno: 28.03.2024. 12:12

Zadnja izmjena: 28.03.2024. 12:15

Varaždinski gradonačelnik Neven Bosilj i predsjednik Gradskog vijeća Lovro Lukavečki danas su u dvorištu novoobnovljene Gradske vijećnice primili predsjednika i članove Društva distrofičara, invalida cerebralne i dječje paralize i ostalih tjelesnih invalida Grada Varaždina. 

Već tradicionalno, članovi Društva distrofičara, gradonačelniku i predsjedniku Vijeća su, uz simboličan poklon ukrasnih pisanica koje sami izrađuju, čestitali blagdan Uskrsa, a tom su prilikom i prvi ušli u dvorište Gradske vijećnice nakon obnove, uvjerivši se da je ulaz u Gradsku vijećnicu, kao i u novoobnovljenu vjenčaonu prilagođen osobama s invaliditetom, izvijestili su iz Grada Varaždina.

Predsjednik Gradskog vijeća Lovro Lukavečki zahvalio im je na lijepoj gesti povodom uskrsnih blagdana i na vrijednom radu i svim aktivnostima koje provode za osobe s invaliditetom na području Varaždina i Varaždinske županije. Predsjednik Društva Ivan Vujec iskazao je zadovoljstvo suradnjom i velikom podrškom koju imaju od Grada Varaždina, ističe se u priopćenju.

Komentari