donosimo priču

Foto - Varaždinka preko interneta naručila skupe tenisice, a dobila jeftine kineske cipele

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 28.03.2022. 18:12

Zadnja izmjena: 28.03.2022. 18:12

Foto: ilustracija/arhiva

Svakodnevno čitamo o internetskim prijevarama u medijima, a upravo je jedno takvo iskustvo željela podijeliti naša čitateljica iz Varaždina koja je naime preko interneta naručila tenisice, a dobila - kineske svečane cipele.

Iako je čitateljica htjela ostati anonimna, želi podijeliti svoje iskustvo kako bi upozorila druge da i oni ne bi ostali bez svojih novaca. Naime, kako nam je ispričala, zajedno s bratom je naručila dva para tenisica u ukupnoj vrijednosti većoj od 1000 kuna. No kada je poštar pokucao na vrata, neugodno se iznenadila jer u kutiji nisu bile tenisice već crne kineske cipele.

- Patike smo naručili preko E - shopa i na kraju su nam na kućnu adresu stigle kineske cipele. Isti je slučaj i kod mojeg brata, kao i kod moje prijateljice. Čovjek s kojim smo komunicirali nije htio čuti za povrat novaca, samo je rekao da to nije njihova greška jer su kao samo posrednici, a na kraju me je i blokirao- ispričala nam je čitateljica i dodaje kako su ih i poštari upozorili da imaju posla s prevarantima.

- Nažalost mi svoje novce nismo dobili, no želimo upozoriti druge kako ne bi ostali bez svojih novaca - poručuje čitateljica za kraj.

Komentari