interaktivno događanje

Fan ste true-crime priča? Prvi takav hrvatski podcast 'Mjesto Zločina' stiže i u Varaždin

Objavljeno: 04.03.2024. 12:59

Zadnja izmjena: 04.03.2024. 12:59

Prvi hrvatski true-crime podcast "Mjesto Zločina" predstavlja svoju prvu ovogodišnju turneju. Svoja događanja uživo donose pred publiku u pet hrvatskih gradova - Zagreb, Split, Rijeka, Osijek i Varaždin, gdje će predstaviti svoj prepoznatljivi format Live Showa te novi format, interaktivno događanje "Murder Mystery".

Ulaznice su dostupne u prodaji, a pred varaždinsku publiku po prvi put stižu 21. travnja, u Medinu škrinju. Ovogodišnja turneja uključivat će Live Show, događanje u kojem uživo pred publikom predstavljaju i komentiraju odabrani true-crime slučaj te Murder Mystery, interaktivno događanje na kojem se grupe posjetitelja nalaze u ulozi detektiva i zajedno rješavaju specifičan slučaj, koji je osmislila upravo ekipa iz Mjesta Zločina. Ovaj oblik predstavili su do sada samo u Zagrebu, i sva tri dosadašnja događanja bila su rasprodana.

Inače, "Mjesto Zločina" jedan je od vodećih domaćih audio podcast formata, koji okuplja zajednicu od 9.000 pratitelja, a njihove tjedne epizode na digitalnim platformama bilježe više od 600.000 streamova. Ovaj prvi hrvatski true-crime podcast pokrenuli su Tia i Filip, dubrovačko-zagrebački dvojac, koji od 2020. u formi audio-podcasta iz tjedna u tjedan donosi analize i komentare svjetskih i regionalnih slučajeva.

- Evo nas, vraćamo se! Nova turneja za proljeće 2024. uključuje već poznate Live Showove gdje vam uživo prenosimo neki grozan slučaj, kao i Murder Mystery koji po prvi put pakiramo i donosimo izvan Zagreba - poručili su Tia i Filip iz Mjesta Zločina na svojim mrežama.

Komentari