prilika za izvođače

Špancirfest i ove godine traži 'heroje ulica' koji će nastupati na festivalu - natječaj je u tijeku

Objavljeno: 27.06.2024. 17:39

Zadnja izmjena: 27.06.2024. 17:39

Osam godina unatrag Špancirfest traži nove talente i otvara vrata neafirmiranim glazbenicima, performerima, glumcima, plesačima i drugim izvođačima, nudeći im jedinstveno iskustvo nastupa na nekoliko lokacija u gradskoj jezgri, pred brojnom festivalskom publikom.

Kako navode organizatori, natječaj "Postani heroj ulica Špancirfesta" traje do 14. srpnja i objavljen je na službenoj internetskoj stranici festivala www.spancirfest.com. Svi prijavljeni video radovi bit će dostupni na službenoj Facebook stranici Špancirfesta od 15. do 21. srpnja i u tom periodu trajat će glasovanje. Uzimajući u obzir broj glasova, ali i kvalitetu prijavljenih izvedbi, organizacijski tim Špancirfesta odabrat će ovogodišnje heroje ulica.

- Ako smatrate da imate sve ono što je potrebno da postanete heroj ulica ovogodišnjeg Špancirfesta, nemojte propustiti priliku da budete dio službenog festivalskog programa i osjetite nezaboravnu atmosferu najvećeg i najpoznatijeg uličnog festivala u Hrvatskoj - pozivaju organizatori.

Komentari