grozna priča

STRAVA U VARAŽDINU Zaposlenik pizzerije sjekirom ubio mačka, a onda ga htio baciti u krušnu peč?

Nedavno nam se u redakciju javila zaposlenica jednog ugostiteljskog objekta u Varaždinu kako bi s javnošću podijelila priču koja se zbila prošlog tjedna.

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 28.08.2019. 13:46

Zadnja izmjena: 28.08.2019. 13:53

Foto: Ilustracija

Nedavno nam se u redakciju javila zaposlenica jednog ugostiteljskog objekta u Varaždinu kako bi s javnošću podijelila priču koja se zbila prošlog tjedna.

Naime, kako nam je ispričala, njezin kolega koji inače radi kao pizza majstor sjekirom je iz čistoga mira ubio mačića koji se našao u krugu ugostiteljskog objekta, a sve se zbilo kada je ona otišla na dostavu pošto radi kao dostavljačica. - Kad sam se vratila, već su zvali iz udruge Spas da su dobili prijavu i sliku da je netko na parkiralištu raskomadao mačića. Dala sam na telefon kolegu i on je sve priznao - ispričala nam je čitateljica i dodala kako je u međuvremenu mačića stavio u dostavni auto i negdje ga bacio.

- Taj mačak je trebao izgoriti u peči gdje mi pečemo pizze jer se on htio riješiti dokaza, ali drugi kolega to nije dozvolio pa ga je onda negdje odveo, a ja sam zatim zvala policiju jer je u auto bilo krvi - rekla je čitateljica i dodaje kako ne želi spomenuti ime pizzerije u kojoj i ona sama radi jer vlasnik nema ništa s kaznenim djelom koje je zaposlenik učinio već je i sam ogorčen.

Iz policije su nam potvrdili kako su zaprimili dojavu o ovom kaznenom djelu te kako će izvijestiti javnost o svemu nakon što se završi kriminalističko istraživanje. 

 

 

Komentari