PRIMOPREDAJA VOZILA

Čehok: Naši vatrogasci su najbolje jamstvo sigurnosti naših građana

Objavljeno: 12.05.2021. 14:45

Foto: Dino Možek

U dvorištu vatrogasnog doma u Varaždinu danas je obavljena primopredaja vatrogasnih vozila u okviru Gradske vatrogasne zajednice Varaždin.

Javna vatrogasna postrojba svoje je navalno vozilo dala na korištenje DVD-u Varaždin, koje je pak svoje kombinirano vozilo dalo DVD-u Jalkovec. Primopredaji vozila je, uz zapovjednike navedenih vatrogasnih postrojbi, prisustvovao gradonačelnik Grada Varaždina Ivan Čehok.

- Građani Varaždina mogu biti potpuno sigurni, naši vatrogasci su najbolje jamstvo njihove sigurnosti, sigurnosti njihovih života i imovine. U posljednje četiri godine najviše smo bili ovdje, kod vatrogasaca, i to nam je na pohvalu! U to vrijeme uložili smo sve što smo mogli u vozila, opremu i uvježbanost vatrogasaca. S nabavom novih vozila za javnu vatrogasnu postrojbu, ova starija ali još uvijek iskoristiva vozila ostavljamo DVD-ima. Očekujemo još jedno vatrogasno vozilo iz države čime ćemo zaokružiti obnovu vatrogasnog voznog parka što ne znači da nećemo i dalje nastaviti s nabavom opreme i vozila za vatrogasce. – rekao je Čehok najavivši izgradnju garaže i novog vatrogasnog spremišta u Jalkovcu te predaju stare vatrogasne ljestve komunalnom poduzeću Parkovi koji će je koristiti za obrezivanje i uređenje visokog drveća.

Komentari