Lord Of The Dance: Požurite po ulaznice dok ih još ima

Piše: eVarazdin.hr

Objavljeno: 09.11.2011. 16:30

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 08:11

Do nastupa poznate irske plesne skupine Lord Of The Dance u Areni Varaždin ostalo je još tjedan dana, a želite li prisustvovati ovom najposjećenijem plesnom spektaklu na svijetu, požurite po svoje ulaznice.

Želite li prisustvovati najposjećenijem plesnom spektaklu na svijetu kojeg će kroz tjedan dana u Areni Varaždin uprizoriti članovi irske skupine Lord Of The Dance – što prije kupite ulaznice! Naime, zbog iznimno zahtjevne produkcije, u dvorani je ograničen broj mjesta, a ulaznica je u prodaji ostalo još samo malo.

Zašto je produkcija Michaela Flatleya – Lord Of The Dance već godinama plesni spektakl broj jedan u svijetu provjerite 16. studenoga u Areni Varaždin s početkom u 20 sati.

Ulaznice za plesni spektakl koštaju 120 kuna za tribine, 130 kuna za teleskopske tribine, 150 kuna za tribinu plus (tribina nasuprot bine) te 150 kuna za parter. U prodaji su i VIP ulaznice, po cijeni od 200 kuna i to za prvih nekoliko redova na parteru a u cijenu je uračunata i čaša pravog irskog piva.

Treba napomenuti da je tribina plus rasprodana, što znači da za tu tribinu više nema ulaznica u prodaji. Ulaznice se mogu kupiti u sustavu Eventima na www.eventim.hr, te na sljedećim prodajnim mjestima:

VARAŽDIN – Koncertni ured, Rock Art Caffe i Caffe Time out
ČAKOVEC – Caffe bar Arcus i Mura Travel
PALOVEC - Domino bar

Požurite po ulaznice za Lord Of The Dance – ostalo ih je još samo malo!

Komentari