Nikad ljepša Severina ljubi srpskog milijunaša Milana Popovića!

Piše: evz/VLM

Objavljeno: 29.12.2010. 14:43

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 08:07

Tomica Petrović, menadžer pjevačice, potvrdio je napise srpskog tabloida Svet. Severina je razvrgnula zaruke s Riječaninom Slavkom Šajinovićem.

- Istina je da je Severina u vezi s Milanom Popovićem i istina je da je prekinula sa Slavkom Šajinovićem čim je shvatila da se zaljubila. Severina nikad nije mogla niti bila u vezi s nekim, a da je voljela drugoga - izjavio je za Večernji list menadžer pjevačice Tomica Petrović i time potvrdio napise iz srpskog tabloida Svet da najpopularnija hrvatska zvijezda ljubi srpskog milijunaša Milana Popovića, u medijima prozvanog neokrunjenim kraljem bakra.

Splitska pjevačica Milana je navodno upoznala nakon nastupa na njegovoj rođendanskoj proslavi prije dva tjedna na Adi Ciganliji, a odmah potom, prije deset dana, prekinula je zaruke!

Severina (39) bila je zaručena za tri godine starijeg riječkog ugostitelja Slavka Šajinovića s kojim je u vezi bila dvije i pol godine. Lani su čak počeli graditi i troetažnu kuću od 200 četvornih metara u Babilonima iznad Ičića.


Agencija VLM

Komentari