Početak Bon Jovijeve turneje uživo na internetu

Piše: evz/VLM

Objavljeno: 08.02.2011. 18:01

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 08:08

Foto: -

Zbog iznimno velike količine zahtjeva za koncertima u raznim gradovima, Bon Jovi je dodao još nekoliko datuma svojoj ionako pretrpanoj turneji, s koncertima u Montrealu, Atlanti, Orlandu, Houstonu, Memphisu, St. Louisu, Milwaukeeju, Columbusu  i drugima.

Turneja 2011. službeno počinje sutra, 9. veljače u Bryce Jordan Centru u State Collegeu, iako je neslužbeni dio počeo još u njihovu rodnom gradu prije nekoliko dana. Kako bi fanovi iz cijeloga svijeta bili dio otvaranja turneje, bend je odlučio dio koncerta prenositi uživo preko interneta. News Distribution Network (NDN) tvrtka je koja će osigurati prijenos kao i ustream, vodeći videoalat za prijenose na internetu (www.ustream.com).

NDN će prenositi koncert u četvrtak ujutro u 1.30 sati. Iako je prijenos koncerta, zbog vremenske razlike, dosta kasno, pravi će fanovi ostati uz svoja računala kako bi bili dio svjetske Bon Jovijeve turneje 2011.

Da biste gledali koncert na internetu, dovoljno je kliknuti na ove stranice: www.BonJovi.com, www.facebook.com/BonJovi, http://ustream.tv/BonJovi ili http://live.newsinc.com/bonjovi/index.html. Gledatelji se mogu uključiti i registracijom na stranice nekih novina: San Francisco Chronicle, Houston Chronicle, Chicago Sun-Times, New Jersey Star-Ledger, Boston Herald, New York Daily News i Atlanta Journal-Constitution.

Bon Jovijeva turneja 2011. nastavlja se na fantastičnu 2010. godinu kada su dobili počasnu titulu najuspješnije turneje prema Billboardu I Pollstaru. Tu su titulu dobili  drugi put u samo tri godine.

Bend će u ovoj godini održati koncerte u Sjevernoj Americi, Kanadi i u Europi, a 8. lipnja njihov se spektakularni koncert očekuje na stadionu Maksimir u Zagrebu.


Agencija VLM



Komentari