poznati magistar neurofiziologije

Društvo Naša djeca Prelog organizira ovoga vikenda seminar dr. Ranka Rajovića, pod nazivom NTC sustav učenja

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 18.05.2018. 13:34

Zadnja izmjena: 18.05.2018. 13:35

Društvo Naša djeca Prelog organizira seminar dr. Ranka Rajovića, pod nazivom NTC sustav učenja. Dr. Ranko Rajović, doktor interne medicine iz Novog Sada, magistar neurofiziologije i doktor sportskih znanosti, autor je Nikola Tesla Centra (NTC) sustava učenja, a područje kojim se bavi je neurofiziologija i njezina primjena u pedagogiji.

Predsjednik je Odbora za darovite, međunarodne udruge Mensa i UNICEF-ov suradnik na projektu ranog poticanja intelektualnog razvoja djece. U 2015. godini dobio je priznanje međunarodne Mense (MERF - Mensa Education and Research Foundation) za intelektualni doprinos društvu. Dr. Rajović je stručnjak za rani razvoj inteligencije djeteta čije su knjige vrlo popularne, njegova su izlaganja na Youtube-u pregledana preko 100 000 puta u samo 2 tjedna, a predavanja su uglavnom popunjena do posljednjeg mjesta.

NTC sustav učenja je specijalizirani program zasnovan na teorijskim osnovama neurologije, neuropsihologije i drugih znanosti, posebno pedagoških – obiteljske pedagogije, didaktike i metodike za predškolski i osnovnoškolski uzrast.

Predavanje će se održati u Multimedijalnoj dvorani Muzeja Croata insulanus Grada Preloga.

RASPORED SEMINARA:

1. DAN, 19.05.2018. godine, početak u 10,00 sati (max broj polaznika 70), predavanje za odgojno-obrazovne djelatnike.

2. DAN, 20.5.2018.godine, početak u 10,00 sati (max broj polaznika 70) - predavanje za odgojno-obrazovne djelatnike

Dr. Ranko Rajović biti će slobodan za sva Vaša pitanja, u subotu nakon predavanja, iza 13 sati.

Komentari