1.ŽNL: U 11. kolu Obreš dočekuje drugoplasiranu Dubravku

Objavljeno: 27.10.2012. 16:48

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 09:15

Nogometni zaljubljenici u najvišem rangu nogometa Varaždinske županije imat će prilike pratiti derbi kola između osmoplasiranog Obreša i drugoplasirane Dubravke koji se igra u nedjelju u 14.30 u Sv. Iliji. Osim što je riječ o derbiju kola, riječ je i o susjedskom derbiju u kojem se obje momčadi nadaju bodovima.

Nogometaši Dubravke u prošlom kolu svladali su Sračinec s uvjerljivih 5:0 što je ujedno i njihova sedma prvenstvena pobjeda. Pogotke za Dubravku postigli su Špicer, Marko i Mario Jurinec, Bubnjarić i Blaži te tako zadali šesti prvenstveni poraz Sračincu koji se nalazi na predposljednjem mjestu. Pobjedom su ostali u utrci za prvo mjesto sa Zelengajem koji im bježi šest bodova.

- Odlično smo odigrali protiv Sračinca i rezultat je stvaran prikaz odnosa snaga na travnjaku. Protiv Obreša će biti drugačiji susret pošto su oni sigurno “nabrijani” na nas, no bez obzira na to vjerujem da smo kvalitetnija ekipa te da ćemo stići do bodova. Mi u svakom susretu idemo na pobjedu i nadam se možemo nastaviti niz pobjeda s kojima bi ostali u borbi za prvo mjesto u najvišem rangu županijskog nogometa - rekao je napadač Dubravke, Mario Jurinec koji je u dosadašnjem tijeku prvenstva postigao dva pogotka.

Nogometaši iz Sv. Ilije jedno vrijeme držali su treću poziciju u Prvoj županijskoj ligi, no lošiji rezultati u posljednje vrijeme bacili su ih na osmo mjesto. U desetom kolu Obreš je tako poražen od Zadrugara u Hrastovskom. Lošiji rezultati nisu pokvarili atmosferu u ekipi. Zanimljivo je da boje Obreša od ove sezone brane dvojica bivših igrača Dubravke, Tomislav Cepanec i Alen Hrastić. Vezni igrač, Cepanec pun je respekta prema svojim bivšim suigračima, no vjeruje da će u nedjelju stići do bodova.

- Znam sve dečke pošto sam godinama igrao za Dubravku. S obzirom na iskustvo igranja u Prvoj županijskoj ligi, oni su favoriti. Imaju odlične pojedince, a najopasniji je Hrebak koji je ove sezone u velikoj formi. Osim pojedinačne kvalitete, taktički su dobro posloženi. No, i mi imamo svojih prednosti, igramo kod kuće gdje nismo poraženi dvije godine, a tome u velikoj mjeri doprinosi velika podršku navijača koji su sjajni - rekao je vezni igrač Obreša, Tomislav Cepanec.

Komentari