3.HNL: Ivančica i Podravina pobjedama žele zaokružiti jesenski dio sezone

Objavljeno: 23.11.2012. 12:11

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 08:47

Foto: eVarazdin

Nakon što su u 14. kolu oba predstavnika Varaždinske županije u 3. HNL Sjever poražena, Podravina kod kuće od Bjelovara 2:1, te Ivančica u gostima kod Virovitice također 2:1, u subotu ih očekuju nova ligaška iskušenja. Riječ je posljednjem kolu prvog dijela sezone, u kojem Ivančani na domaćem terenu dočekuju uvijek neugodno Nedelišće, dok Ludbrežani odlaze na noge Slatini...

Prije utakmice s Bjelovarom Podravina je iza sebe imala impresivan niz od pet pobjeda u jednako toliko susreta, a baš u petom susretu pala je do tada vodeća momčad lige, Međimurje. U tom susretu Ludbrežani su se mnogo psihički i fizički ispraznili.

- Sigurno da smo se mnogo ispraznili u susretu protiv Čakovčana, no i protiv Bjelovara samo očekivali tri boda. Jednostavno, u tom susretu cijela je momčad podbacila. Imali smo neke malobrojne prigode, no nismo ih iskoristili pa su gosti zabili dva pogotka. Moram priznati da su nas Bjelovarčani nadigrali i na kraju zasluženo slavili. Što se može, u sljedećem susretu trebamo glave staviti skupa i pobjedom završiti jesenski dio sezone. Neće biti lako jer je pred nama neugodan protivnik, ali mi ćemo kao i protiv Međimurja prepustiti Slatini inicijativu i probati biti ubojiti iz kontranapada - istaknuo Goran Malec, branič Podravine koja je porazom od Bjelovara pala na drugu poziciju te za vodećom Mladosti iz Ždralova zaostaje dva boda.

Nogometašima Ivančice vodstvo je donio Dominik Božak, no u nastavku susreta Virovitičani su izjednačili da bi u kasnije došli do punog plijena.

- U prvom dijelu bili smo opasniji po gol protivnika, a našu dobru igru okrunili smo pogotkom. Utakmicu su odlučile naše individualne pogreške, a iz jedne takve domaćin je zabio izjednačujući pogodaka da bi nam kasnije onaj pobjednički postigao iz prekida. Nakon drugo gola počeli smo napadati sa željom da izjednačimo, no domaćini su se odlično branili pa nismo došli ni u jednu priliku za postizanje pogotka. Ostaje tuga, no okrećemo se susretu protiv Nedelišća koje je uvijek vrlo neugodan protivnik. U taj susret ulazimo vrlo oprezno i nećemo jurnuti naprijed već ćemo ih sačekati i našu priliku čekati iz kontra napad kako bi stavili “točku na i” jesenskog dijela sezone - zaključio je Ivančanin Zoran Biško.

Komentari