3.HNL Sjever: Podravina u derbiju protiv Međimurja, Ivančica u Slatini

Objavljeno: 09.11.2012. 10:48

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 09:15

Predstavnike Varaždinske županije, Podravinu i Ivančicu u subotu očekuju vrlo teška gostovanja u natjecanju 3. HNL Sjever. Naime, Ludbrežani odlaze u Čakovec, gdje će u derbiju jesenskog dijela prvenstva odmjeriti snage s vodećim Međimurjem, dok ivanečki nogometaši u 14 sati gostuju kod četvrtoplasirane momčadi lige, Slatine.

Ivančica je u proteklom 12. kolu podijelila bodove s Bjelovarom, odigravši 1:1. Ivančane je u vodstvo doveo Karlo Murić koji je u posljednjoj minuti prvog dijela u stilu Ivana Rakitića protiv Makedonije matirao bivšeg vratara Varteksa Cvančića. Konačni rezultat postavio je Mrzlečki tri minute prije kraja susreta.

- Realno bi bilo da je završilo bez pogodaka, no i ovako je rezultat pošten. U sljedećem kolu čeka nas teško gostovanje kod Slatine, no vraća nam se kartonirani Bochl pa ćemo biti pojačani. U gostima ove sezone ne igramo dobro pa se tako i protiv četvrtoplasirane momčadi lige ne možemo nadati punom plijenu. No, idemo odigrati borbeno pa možda izvučemo bod - rekao je stoper dvanaestoplasirane momčadi Treće lige, Davor Priher.

I dok su Ivančani u 12. kolu stigli do drugog ovosezonskog remija, Podravina je upisala osmu prvenstvenu pobjedu. Na domaćem terenu u Ludbregu pala je posljednjeplasirana momčad lige, Križevci 4:2, a pobjedu Ludbrežanima donijeli su Valjak s po dva pogotka, dok su Hojski i Slunjski dodali po jedan.

- Protiv Križevaca smo se od početka postavili čvrsto i odigrali odlično pa rezultat naravno nije izostao. U sljedećem kolu igramo derbi jesenskog dijela prvenstva protiv Međimurja. U tom susretu nećemo srljati pošto su oni favoriti, no bez obzira na to, idemo po pobjedu - rekao je vezni igrač Podravine, Dejan Slunjski.

Komentari