32. susreti

34 člana Udruge zdravog življenja "Obiteljski klub" iz Varaždina na Sportskim susretima Klubova liječenih alkoholičara

Objavljeno: 21.06.2016. 14:50

Zadnja izmjena: 21.06.2016. 14:52

U subotu su održani 32. Sportski susreti klubova liječenih alkoholičara Sjeverozapadne Hrvatske u SRC-u Kukavica kod Bjelovara. Udruga zdravog življenja – Obiteljski klub Varaždinske županije sudjelovao je sa svoja 34 člana.

Sportskoj priredbi je prisustvovalo 268 članova, zajedno sa članovima obitelji i stručnim djelatnicima, a natjecanje se je odvijalo u više disciplina za odrasle sudionike i djecu. Održan je i sastanak stručnih, dostručnih djelatnika i predsjednika KLA na kojem su se razmatrala aktualna pitanja i dileme. Zaključeno je da slijedeći domaćin je Udruga zdravog življenja – Obiteljski klub Varaždinske županije, te da se manifestacija u budućnosti organizira na županijskoj razini i da se pravilno izmjenjuje prisutnih pet županija.

Cilj ove manifestacije je da članovi klubova dobili poticaj za daljnju borbu protiv bolesti i ostvarenje apstinencije od alkohola. Okupilo se trinaest klubova iz pet županija Sjeverozapadne Hrvatske i to iz: Bjelovarsko-Bilogorske, Koprivničko-Križevačke, Varaždinske, Virovitičko-Podravske i Međimurske županije.

 

Komentari