Najljepši Advent

'Advent u Zelendvoru' Općine Petrijanec treći najljepši u Hrvatskoj

Objavljeno: 09.01.2024. 19:29

Zadnja izmjena: 09.01.2024. 19:32

'Advent u Zelendvoru' Općine Petrijanec u kategoriji općina osvojio je treće mjesto za najljepši Advent u Hrvatskoj, prikupivši 945 glasova, izvijestili su iz te općine te zahvalili svima na lajkovima i pruženoj podršci.
 
U trećem po redu izboru za 'Najljepši advent u Hrvatskoj' u organizaciji Gradonačelnika.hr sudjelovalo je 64 adventa iz 48 gradova i 16 općina, a prvo mjesto u kategorija općina zauzela je Općina Velika, drugo Općina Jasenice i treće Općina Petrijanec svojim 'Adventom u Zelendvoru'.

– Kao još jedan hit advent ove godine pokazao se Advent u Zelendvoru, koji je od prvog dana čvrsto bio na drugoj poziciji te su tek zadnji dan glasanja s 945 glasova zauzeli treće mjesto, nakon što ih je u nekoliko desetaka glasova nadmašila Općina Jasenice. Općini Petrijanec i njihovom 'Adventu u Zelendvoru' tako je pripalo spomenuto treće mjesto koji je osvojio 945 lajkova i 184 dijeljenja te doseg od čak 41.518 FB korisnika! – piše portal Gradonačelnik.hr.

Iz Općine ističu da su to brojke i vidljivost zbog kojih, bez obzira na konačni poredak i plasman u ovom izboru, svi adventi, odnosno gradovi i općine koji su sudjelovali u izboru, itekako mogu biti zadovoljni te zahvaljuju svima na lajkovima i podršci, kao i svim udrugama na sudjelovanju u manifestaciji 'Advent u Zelendvoru'.

Komentari