Aqua Team do naslova na trećem TTS Pan Kupu

Objavljeno: 30.07.2012. 13:27

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 09:16

Foto: facebook

Proteklog vikenda završen je treće po redu TTS Pan Kup, a pobjednički pokal odnijela je ekipa Aqua Team koja je u finalnom susretu pobijedila CB Stars 4-1...

Osvajači turnira, čije su boje branili Lukovački, Piskać, Herceg, Hruškar i društvo, u četvrtfinalu su svladali juniore Junajteda 2-0 da bi u polufinalu pala ekipa CBB & Soft 7-1.

S druge strane CB Stars, predvođen Pehardom, Tekićem, Gregurom i Kokotecom, u četvrtfinalu je pobijedio MNK Visoko 1-0, a u polufinalu momčad iz Koretinca bila je bolja od ekipe CB Barfly & CB Rubin 5-2.

Finalni dvoboj bio je vrlo zanimljiv. Obje ekipe odlično su stajale na terenu, no prvu veću prigodu u vrlo tvrdom susretu iskoristio je CB Stars preko Tekića u 6. minuti. U nastavku ekipa Aqua Team pritisnula je protivnika, no ekipa CB Stars uspjela je zadržati minimalno vodstvo do kraja prvog dijela. U drugom poluvremenu jedan od favorita turnira pokazao je svu raskoš u igri te stigao do uvjerljive pobjede. Tome je uvelike doprinijelo isključenje Damira Plantaka.

Aqua Team odmah je iskoristio igrača više, a izjednačenje im je donio Piskać. U vodstvo ih je doveo Hruškar, na 3-1 je povisio Herceg, dok je konačnih 4-1 postavio Ister.

U utakmici za treće mjesto ekipa CB Barfly & CB Rubin bila je bolja od ekipe CBB & Soft 5-2.

Najbolji igračem turnira proglašen je Danijel Tekić iz ekipe CB Stars, za najboljeg vratara Neven Medved iz CB Barfly & CB Rubin, dok je najviše pogodaka na turniru, 10 postigao Alen Herceg iz pobjedničke ekipe.

 

 

Komentari