Besplatan seminar "Poslovno planiranje - od kuda krenuti" danas u Tehnološkom parku

Piše: eVz

Objavljeno: 13.11.2012. 11:31

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 08:47

Foto: -

U Tehnološkom parku u Varaždinu, ovaj tjedan održavaju se seminari u sklopu projekta „EntreprenuerSHEp Croatia – Europska mreža ambasadorica ženskog poduzetništva“.

Podsjećamo, danas je na rasporedu seminar pod nazivom „Poslovno planiranje – od kuda krenuti“, osnove izrade poslovnog plana , «Od ideje do profita» i «Mogući pravni oblici organiziranja poduzetništva i poslovne odgovornosti».

 >> Besplatni seminari u Tehnološkom parku 

Predavači spomenutih seminara su Dr. sc. Ivan Štefanić, Ivana Nikolić – ambasadroica ženskog poduzetništva, direktorica tvrtke Indigo i osnivačica udruge za kreativnost MRAK, Sanja Ostroški – certificirana trenerica ženskog poduzetništva i socijalnog poduzetništva, te Mirjana Zelenika – ambasadorica ženskog poduzetništva. O svojim će iskustvima na predavanju govoriti i varaždinske ambasadorice ženskog poduzetništva Zita Bračko – Matulić, Danijela Komar i Mirjana Rinkovec. 

Partneri projekta su Hrvatska gospodarska komora, Tera Tehnopolis, Obrazovna grupa Zrinski, a projekt se financira iz projekta „Okvirni program za konkurentnost i inovacije“.

Na besplatni seminar se možete prijaviti putem e-maila [email protected]  ili[email protected], a za sva dodatna pitanja nazovite broj telefona  042 500 050 ili  098 442 260.

 

Komentari