Besplatne radionice i predavanja u CISOK-u do kraja siječnja

Objavljeno: 09.01.2014. 07:40

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 08:27

Foto: ilustracija - Andrej Švoger

Varaždinski Centar za informiranje i savjetovanje o karijeri (CISOK) i u drugom dijelu siječnja nastavlja s redovitim aktivnostima.

Predavanje pod nazivom "Mogućnosti zapošljavanja u EU", namijenjeno svim zainteresiranim građanima, održat će se 14. siječnja u vremenu od 18 do 19:30 sati, te 23. siječnja od 11 do 12:30 sati. Predavanje će održati Marina Ostrun, viša stručna savjetnica za zapošljavanje HZZ-a, PU Varaždin. Ulaskom Hrvatske u EU Hrvatski zavod za zapošljavanje postao je dio Europske mreže javnih službi za zapošljavanje (EURES), a svbi zainteresirani moći se ovom prilikom upoznati sa EURES portalom te mogućnostima korištenja usluga EURES mreže.

Radionica "S CISOK-om do prave odluke!" namijenjena je učenicima završnih razreda srednjih škola koji još uvijek nisu donijeli odluku o tome gdje će nastaviti svoje školovanje. Uz pomoć i podršku savjetnica te uz korištenje računalnog programa profesionalnog usmjeravanja Moj izbor, učenici će moći preispitati vlastite profesionalne interese te utvrditi što je sve važno razmotriti da bi donijeli pravu odluku. Radionica će se održati u terminima 21. siječnja i 28. siječnja od 14 do 15:30 sati.

Radionica namijenjena svim zainteresiranim građanima, prvenstveno nezaposlenim osobama, pod nazivom "Životopis po želji poslodavca" održat će se 22. siječnja u vremenu od 12 do 13:30 sati. Radionica uključuje dobivanje informacija o tome što poslodavci žele vidjeti u primljenom životopisu, prikaz najčešćih pogrešaka u pisanju životopisa uz savjete kako ih izbjeći te izradu vlastitog životopisa uz stručnu pomoć savjetnica CISOK-a.

Prezentacija "Upoznajmo zanimanje – psiholog/psihijatar/defektolog" namijenjena je učenicima završnih razreda srednjih škola, a održat će se 30. siječnja od 18 do 19:30 sati. Učenici će imati priliku upoznati zanimanja psihologa, psihijatra i defektologa na temelju iskustva osoba koje dugi niz godina rade u navedenim zanimanjima.

Sudjelovanje na svim aktivnostima je besplatno, a prijava na aktivnosti obavlja se telefonom na broj 042 302 179 ili na e-mail: [email protected]. Radno vrijeme CISOK-a je od ponedjeljka do petka od 8 do 20 sati, na adresi Ulica I. Kukuljevića 12, Varaždin.

Komentari