NOGOMETNI KLUB VARAŽDIN

Borimir Perković: "Jedino čime nisam zadovoljan je rezultat!"

Objavljeno: 11.08.2019. 09:44

Zadnja izmjena: 11.08.2019. 09:53

Nakon osvajanja prvog prvoligaškog boda u ovoj sezoni, trener Varaždinaca Borimir Perković smatra da je njegova ekipa zalužila više u susretu 4. kola 1. HNL.

Podsjetimo se, da su Varaždinci u Zaprešiću od 51. minute igrali s igračem manje ali da se to nije vidjelo na terenu, čak su bili konkretniji u akcijama od igrača Intera. - Pohvalio bi sve svoje igrače, počeo je današnju konferenciju za novinare Borimir Perković. - Zadovoljan sam načinom na koji smo odigrali utakmicu bez obzira na greške iz kojih smo primili golove. jedino čime nisam zadovoljan je rezultat, jer smatram da smo bili bolji i konkretniji i nakon crvenog kartona, naglasio je Perković.

Smatra kako je osvajanje prvog boda važno i u psihološkom smislu jer će momčad sada ipak trenirati i igrati bez jednog dijela opterećenja. Trener je zadovoljan i sa Štefuljem, a siguran je da bi momčad izgledala još bolje da je nastupio i kapetan Jertec

- Bilo je teško igrati na 37 stupnjeva, u poluvremenu je bilo igrača kojima je bilo loše ali su nastavili igrati. Lisaković i Jamal su pokazali da su spremni, dok je Stolnik završio na šivanju nakon utakmice. Ima dva šava na glavi ali će ubrzo biti spreman, dodao je Perković. 

Razgovora je još bilo i o sučevom kriteriju dodjeljivanja žutih kartona ali Perković je inače zadovoljan suđenjem.

Varaždin će u utorak odigrati prijateljsku utakmicu u Svetom Iliji protiv Obreša, a zatim će potpuni fokus biti na subotnjem susretu s Lokomotivom. 

Komentari