Božićni sajam u Lepoglavi: Ponudom se predstavile domaće udruge i OPG-i

Piše: Zoran Stanko

Objavljeno: 20.12.2014. 18:36

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:19

Foto: Zoran Stanko

Izvor: galerija-images/Bozicni sajam Lepoglava - Foto Zoran Stanko

U organizaciji Agro-turističkog klastera "Lepoglava", Turističke zajednice Grada Lepoglave i TKIC-a, ovog se vikenda na prostoru ispred trgovačkog centra na Trgu 1. hrvatskog sveučilišta održava prvi lepoglavski Božićni sajam.

Na sajmu se sa svojom ponudom predstavljaju lepoglavske udruge i obiteljska poljoprivredna gospodarstva koja posjetiteljima nude bogatu ponudu tradicionalnih suvenira, nakita, vina, rakija te drugih prigodnih božićnih poklona. Osim toga, na sajmu se može kupiti i prva lepoglavska slikovnica "Čipkarice i zmaj – Priča iz Lepoglave".

Na lepoglavskom Božićnom sajmu i najmlađi su došli na svoje pa su se družili s Djedom Božićnjakom koji ih je darivao slatkim poklonima. Da božićni ugođaj bude potpun, prigodna božićna glazba odzvanja sajmom, a akcijske ponude kuhanog vina i čaja u obližnjem caffe baru osigurat će okrijepu i onim starijima.

Sajam će se održati i u nedjelju pa tako svi zainteresirani koji danas nisu mogli doći, novu priliku imaju sutra od 9:00 do 13:00. Kako je to izgledalo u prijepodnevnim satima, pogledajte u našoj fotogaleriji:

{gallery}Bozicni sajam Lepoglava - Foto Zoran Stanko{/gallery}

Komentari