Grad Varaždinske Toplice

Foto - Brojnim aktivnostima učenici i učitelji OŠ u Toplicama izrazili zahvalnost za plodove zemlje

Objavljeno: 20.10.2023. 17:48

Zadnja izmjena: 20.10.2023. 18:40

Foto: Ivančica Svetec i Sanja Habek

Jesenski mjesec listopad donosi sa sobom obilje plodova zemlje, te je vrijeme kada se tradicionalno iskazuje zahvalnost za sve što nam priroda pruža. Učenici i učitelji Osnovne škole Antuna i Ivana Kukuljevića u Varaždinskim Toplicama odlučili su odati počast plodovima zemlje kroz različite aktivnosti i prigodni program.

Osnovna škola u Varaždinskim Toplicama je danas obilježila Dan jabuka, čime su istaknuli važnost ovog voća u našim životima. Učenici viših razreda zajedno sa svojim obiteljima su učestvovali u pripremi ukusnih jela, uključujući štrukle, pite i kolače od jabuka.

Osim Dana jabuka, škola je posvetila od 16. do 20. listopada Tjedan školskog doručka. Tijekom tjedna, učenici su učili o važnosti zdrave prehrane i sudjelovali u kreiranju novih, zdravih obroka. Kroz različite likovne, pisane i kreativne radove, poticali su svijest o zdravim prehrambenim navikama.

- Roditelji, bake i djedovi tijekom godine radili su na vrtovima, poljima, voćnjacima i vinogradima kako bi sada mogli uživati u svim plodovima, radostima, uspjesima i darovima. Zahvalni smo svima čije su vrijedne ruke ispekle ove krušne proizvode i kolače - istaknula je ravnateljica škole Goranka Štefanić.

Komentari