u atriju županijske palače

Druid, bazgino vino, voodoo lutke ali i vrijedne nagrade na ovogodišnjem "Halloweenu u atriju“

Objavljeno: 25.10.2019. 14:40

Zadnja izmjena: 25.10.2019. 14:40

Nakon uspješne prošlogodišnje manifestacije „Halloween u atriju“ Turistička zajednica Varaždinske županije i ove godine će u atriju Županijske palače organizirati druženje uz varaždinsku buču.

Predsjedavajuća Turističke zajednice Varaždinske županije Natalija Martinčević istaknula je kako ove godine dolaze i inozemni gosti - Ovo je zaista jedinstvena promocija županije. Prošle smo godine prvi puta krenuli s tom manifestacijom i nismo znali kako će ona ona zaživjeti ali je isplao i više nego odlično. Ove godine imamo najavu da će doći gosti iz čak 15 europskih zemalja. Vjerujemo da će biti zaista zanimljivo - rekla je Martinčević

Što će sve ove godine biti na županijskom Halloweenu ispričao je i idejni začetnik ove manifestacija, Kristijan Petrović Kiki - Ove godine smo definituvno pipremili što raznovrsniji sadržaj. Ove će nas godine ponovno veseliti druid, odnosno Krunoslav Čolo, moći će se kupiti voodoo lutke. Za piće je zadužena Medina škrinja koja ove godine nudi zanimljive pive, a kuhati će se i bazgino vino - rekao je Kiki te najavio i neka iznenađenja.

Ako vam slučajno sve ovo ne zvuči dovoljno zanimljivo, imajte na umu da se na ovogodišnjem Halloweenu dijeli i vrijedna nagrada. Naime, najbolje maskirana osoba osvaja vikend u jednoj od kuća za odmor u Varaždinskoj županiji.

Komentari