Čak 56 odličja za plivače i plivačice Baroka u Koprivnici

Piše: eVarazdin

Objavljeno: 13.11.2012. 13:21

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 08:47

Plivači i plivačice Baroka u subotu su nastupili na trećem po redu plivačkom kupu grada Koprivnice te osvojili čak 56 medalja...

Na natjecanju je nastupilo 130 plivača iz devet klubova iz Hrvatske i BiH u dva dijela te u ukupno 30 disciplina. Nagrade su dodjeljivane u tri uzrasne kategorije te u apsolutnoj kategoriji.

Plivački klub Barok nastupio je sa 20 članova i osvojio čak 56 medalja, od čega 34 zlatne, 15 srebrnih i 7 brončanih.

Dodijeljivane su i nagrade za najvrijednije rezultate natjecanja, a u zbroju dvaju najboljih rezultata, u ukupnom poretku Tea Kozulić bila je druga, a Tihana Gazdek treća kod cura. U muškoj konkurenciji Mario Vlahinja zauzeo je treće mjesto.

Kod cura Tea Kozulić osvojila je ukupno 8 zlatnih medalja, Tihana Gazdek 7 zlatnih i srebrnu, Maja Berkopić 4 zlata, srebro i broncu, Klara Vresk  zlato i 3 bronce, Vlatka Gašparac zlato i 2 srebra.

Kod muških Gregor Stadaas osvojio je čak 10 odličja (7 zlata i 3 srebra), Mario Vlahinja 2 zlata i 2 srebra, Dario Štefinec 2 zlata i 2 srebra, Luka Vidović  zlato, 2 srebra i broncu, Martin Kocijan zlato, Tin Golubić  srebro, Nikola Briški srebro, Luka Cvetko broncu, Neven Lončarić broncu.

Sljedeći nastup plivači i plivačice Baroka imati će na domaćem terenu, 02. prosinca na drugom po redu međunarodnom plivačkom mitingu Sv. Nikola.

Komentari