Čak tri prometne nesreće tokom jučerašnjeg dana

Piše: eVz

Objavljeno: 08.11.2012. 12:41

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 09:15

Foto: -

Na raskrižju državne i nerazvrstane ceste u Žarovnici, jučer se dogodila se prometna nesreća u kojoj je ozlijeđen 14-godišnjak.

Muškarac starosti 57 godina upravljao je osobnim vozilom nerazvrstanom cestom iz zaseoka Hanžeki, te se dolaskom do navedenog raskrižja nije zaustavio i propustio autobus kojim je iz smjera Lepoglave u smjeru Višnjice, upravljao 32-godišnjak. Tom je prilikom prednjom lijevom stranom vozila udario u prednju lijevu stranu autobusa. U nesreći je ozlijeđen je 14-godišnji putnik iz autobusa, koji je u prisustvu svog oca odbio ponuđenu liječničku pomoć.

To nažalost nije jedina prometna nesreća na našem području. Na županijskoj cesti između mjesta Vratno Otok i Strmec Podravski, u prometnoj je nesreći ozlijeđen 58-godišnji muškarac, dok se u Lepoglavi dogodila prometna nesreća s materijalnom štetom.

U spomenutoj je nesreći 58-godišnji muškarac upravljao neregistriranim mopedom prije stjecanja prava na upravljanje i pod utjecajem alkohola od 1.19 promila prešao je preko desnog ruba kolnika, nakon čega je izgubio ravnotežu i sletio van kolnika u desni cestovni jarak. Muškarac je ozlijeđen te mu je medicinska pomoć pružena u Općoj bolnici Varaždin, a njegove će se ozljede okvalificirati naknadno.

Komentari