Canjuga i rukometašice zahvalili na gostoprimstvu

Objavljeno: 09.06.2011. 18:25

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 08:10

Foto: Željko Hajdinjak / CROPIX

U Gradskoj vijećnici održana je konferencija za novinare koju je sazvao Hrvatski rukometni savez uoči odlaska ženske rukometne reprezentacije na uzvratnu utakmicu u Kragujevac protiv Srbije u kvalifikacijama za svjetsko prvenstvo.

Vladimir Canjuga, izbornik i igračice Andrea Penezić i Dijana Golubić najavile su kako u Srbiju ne odlaze na izlet iako su u Varaždinu ostvarile prednost od 11 golova. Najavljuju dobru igru i želju da i u Srbiji ostvare pobjedu. Za sva iznenađenja izbornik Canjuga ima pripremljena rješenja tako da nimalo ne sumnja u konačan uspjeh.

Varaždinskim domaćinima zahvalio je na super-organizaciji ciklusa priprema reprezentacije u Varaždinu i same utakmice. Posebno je zahvalio publici na podršci i stvaranju atmosfere u dvorani na Dravi, a igračice su istakle kako je i podrška publike bila dio velike pobjede 36-25.

Direktor reprezentacije Balenović najavio je kako će hrvatska ženska rukometna reprezentacija i dalje dolaziti u Varaždin što su spremno ponudili domaćini, zamjenici gradonačelnika Zlatko Horvat i Slobodan Mikac. Tako će se vrlo vjerojatno u Varaždinu igrati prva kvalifikacijska utakmica za EP protiv Danske.

Komentari