EP U FUTSALU ZA DIJABETIČARE

Članovi društava dijabetičara Varaždin i Međimurskih slatkiša dočekali svoje srebrne nogometaše

Objavljeno: 30.07.2018. 11:35

Zadnja izmjena: 30.07.2018. 11:46

Hrvatska futsal reprezentacija osoba oboljelih od šećerne bolesti postala je viceprvak Europe u Bratislavi, u Slovačkoj na 7. DIAEURO natjecanju.

Ovaj veliki rezultat, drugo mjesto u Europi tako se dodaje odličnim dosadašnjim nastupima futsal reprezentacije. Na sedam EP Hrvatska je do ove godine osvojila dva puta prvo mjesto, jedanput drugo i dva puta treće.

Ove godine je u finalu bila bolja reprezentacija Bosne i Herecegovine.

Reprezentacija Hrvatske na 7. DIAEURO natjecanje otputovala je zahvaljujući sredstavima sponzora i vlastitim sredstavima reprezentativaca ali to nije umanjilo zadovljstvo nastupom i osvajanjem srebrne medalje.

Da i ova reprezentacija ima svoje vjerne navijače pokazuju fotografije s dočeka u Varaždinu gdje su članovi društava dijabetičara Varaždin i Međimurskih slatkiša dočekali srebrne nogometaše.

Ovogodišnji HR DiaEuro tim: Dejan Kolar, Domagoj Vragolović, Dominik Išaretović, Marko Marković, Ivan Mikulić, Joško Čulo, Neven Furjan (Cestica), Luka Ivanović, Petar Vukadin; vratari Emil Peričić i Matija Ažić. Trener reprezentacije: Mario Žitnik.

Službeni liječnik reprezentacije: dr. Mladen Grgurević.

 

Komentari