Podržite projekt "Čudesni vrtovi" varaždinske Udruge Gredica

Objavljeno: 16.09.2012. 10:00

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 09:15

Foto: -

Projekt "Čudesni vrtovi" varaždinske Udruge za promicanje održivog načina življenja "Gredica" odabran je među pet najboljih projekata u svojoj kategoriji u natječaju Zagrebačke banke za dodjelu donacija društveno vrijednim projektima.

Inače, na natječaj, čiji je ukupni budžet 750 tisuća kuna, odnosno 250 tisuća kuna po kategoriji, pristigao je 401 projektni prijedlog. No, odluku o raspodjeli sredstava između projekata donijet će građani glasovanjem na Facebooku.

>> Link za glasanje za Gredicu

Podsjetimo, varaždinski projekt "Čudesni vrtovi", koji se natječe u kategoriji Inovativnost, nastavak je priče o izgradnji zajedničkog urbanog biovrta u Biškupcu. Vrtovi su pokrenuti ovog proljeća suradnjom Grada Varaždina i Udruge "Gredica".

Trenutno okupljaju 56 vrtlara, uz podugačku listu čekanja za sljedeću sezonu.

Ovim se projektom nastoje osigurati sredstva za daljnje unapređivanje infrastrukture u vrtovima, poput izgradnje alatnica i njihovo opremanje vrtnim alatom i priborom.

Svi oni koji žele podržati ovaj vrijedan lokalni projekt to mogu učiniti glasovanjem za njega putem aplikacije Natječaja ZABA Donacije 2012, na sljedećem linku --> Zaba donacije na Facebooku.

Glasovanje traje od 14. do 28. rujna. 

Komentari