Damir Maretić preuzeo Podravinu i "cilja" na gornji dom Treće lige

Objavljeno: 08.06.2012. 13:27

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 09:16

Foto: bojan fošnar

Sada već bivši trener Nedeljanca Damir Maretić novi je trener ludbreške Podravine. Potonju informaciju potvrdio nam je sam Maretić koji je u četvrtak dogovorio suradnju s ludbreškim trećeligašom za iduću sezonu...

Damir Maretić svoju igračku karijeru započeo je u Solinu, a igrao je za Varteks, Hajduk, Zadar, Domžale, Belišće i poljski Pogon Szczecin.

Kao trener bio je pomoćnik Dražen Beseku u Varteksu, a u nižim ligama bilježi vrlo impresivne rezultate.

Dva puta je osvajao prvenstvo u najvišem rangu županijskom sa Poletom iz Cestice, a jednom sa Slobodom Tužno i Nedeljancem.

Nedeljančane je doveo do naslova u 4. HNL, a ove sezone s mladom ekipom Nedeljanca izborio je ostanak u 3. HNL sjever.

Nova stanica njegovog trenerskog putovanja je trećeligaš Podravina, gdje će od iduće sezone na klupi trećeligaša zamijeniti Branka Lađevića s kojim su se Ludbrežani rastali u ponedjeljak.

- Cilj je biti među prvih pet ekipa u trećoj ligi i osvojiti Županijski kup. Ekipa sigurno ima potencijala te vjerujem da to možemo ostvariti- rekao je Damir Maretić novi trener Podravine.

Čelni ljudi Podravine za iduću sezonu postavili su vrlo visoke ciljeve, a novi trener Maretić neće imati lagan zadatak jer će morati pažljivo ukomponirati mladost i iskustvo u jednu kompaktnu cjelinu.

Komentari