grad ivanec

Foto - U Ivancu, uz velik broj sudionika, otvoren 8. hrvatski festival u kiparenju motornom pilom

Festival je otvoren na svečanoj bini, posjetili su ga gradonačelnik Ivanca Milorad Batinić, župan Anđelko Stričak i predsjednik vijeća Zdenko Đuras, a okupljenima uz vodstvo grada i županije obratio i bpredsjednik DŠR-a Kruno Lepoglavec. ..
Objavljeno: 10.06.2023. 19:37

Zadnja izmjena: 10.06.2023. 19:39

Službene manifestacije u povodu Dana grada Ivanca 2023. započele su danas otvaranjem 8. hrvatskog festivala u kiparenju motornom pilom, koji se održava u organizaciji DŠR-a Salinovec. 

Festival je otvoren na svečanoj bini, posjetili su ga gradonačelnik Ivanca Milorad Batinić, župan Anđelko Stričak i predsjednik vijeća Zdenko Đuras, a okupljenima uz vodstvo grada i županije obratio i bpredsjednik DŠR-a Kruno Lepoglavec.  Uz riječi dobrodošlice čak 14-ero umjetnika (od kojih 9-ero iz Slovenije, Mađarske i Slovačke, a petero ih svih krajeva Hrvatske), Lepoglavec je posebne riječi zahvale uputio pokroviteljima i sponzorima bez kojih bi se jedna ovako zahtjevna manifestacija teško mogla održati. "To su, u prvom redu, Grad Ivanec, koji je novčano i logistički podupire od samoga početka, zatim, Varaždinska županija, Turistička zajednica grada Ivanca te brojne tvrtke i drugi sponzori i donatori", zaključio je.

Komentari