NOGOMETNI KLUB VARAŽDIN

Dario Jertec: "Mislim da ćemo u subotu imati pun stadion!"

Objavljeno: 13.05.2019. 20:14

Zadnja izmjena: 13.05.2019. 20:19

Prodaja ulaznica za subotnji derbi između NK Varaždin i NK Šibenik ide iznad očekivanja. Još jučer je rasprodana tribina zapad sredina a danas je pri kraju prodaja ulaznica za zapad lijevo. 

Ulaznica još ima za tribinu zapad desno, a kako se najavljuje proljepšanje vremena do subote, najvjerojatnije će u srijedu krenuti i prodaja ulaznica za istočnu tribinu. Prema svim očekivanjima stadion će biti pun i podrška navijača će biti maksimalna.

Kapetan Varaždinaca Dario Jertec siguran je da će u subotu imati jaku podršku s tribina, a atmosfera u ekipi zato je još bolja.

- Atmosfera u svlačionici je odlična, rekao je Dario Jertec. - Zapravo pobjede stvaraju atmosferu, a mi smo u nizu od sedam utakmica sa šest pobjeda. Svi smo priželjkivali da dođe do ovoga, do ove utakmice koja će izravno odlučivati. Za to smo se cijelu sezonu odricali i trenirali. Svi jedva čekamo tu utakmicu. Vjerujemo u pobjedu, naglasio je Jertec.

Do sada u ekipi nisu razmišljali o susretu sa Šibenikom, prevladavalo je razmišljanje da je najvažnija ona utakmica koja je pred njima. Pokazalo se to kao odlična filozofija, o čemu svjedoči prvo mjesto na prvenstvenoj ljestvici 2. HNL. 

- Išli smo utakmicu za utakmicom, nismo ništa preskakali jer nam je svaka utakmica bila najvažnija na svijetu. Sad znamo da smo pred tom utakmicom koja je stvarno najvažnija. Dobro ćemo se pripremiti s trenerom za utakmicu, mislim da ćemo imati pun stadion i da će motivacija biti na najvišoj razini, siguran je Jertec.

Varaždin i Šibenik ove su sezone igrali početkom studenog i tada je Šibenik ostvario pobjedu 2:0. Međutim, subotnja utakmica je ipak nešto drugo.

- Prošla utakmica sa Šibenikom i ova su nebo i zemlja, tvrdi Jertec. -  Mi smo sad u naletu dobrih rezultata o forme a tada smo bili u padu forme. Tada smo igrali pred njihovim navijačima, na njihovom terenu koji u tom trenutku nije baš bio u top stanju. Naš teren je odličan, navijači jedva čekaju tu utakmicu, uzbuđenje se osjeti i zato mislim da ćemo biti odlični, izjavio je Jertec i sam uzbuđen zbog predstojeće utakmice.

"Ulaznice za Zapad Sredinu su rasprodane dok su ulaznice za Zapad Lijevo i Zapad Desno u prodaji po cijeni od 20 HRK. Uslijed velikog interesa, za tribinu Zapad Lijevo potrebno je imati ulaznicu za sve posjetitelje dok će tribina Zapad Desno biti besplatna za žene i djecu do 12 godina. NK Varaždin preporučuje kupnju ulaznica u pretprodaji kako bi izbjegli gužve na blagajnama na dan utakmice", poručuju iz NK Varaždin.

Komentari