dječje igralište na banfici

Stariji građani se pobunili protiv žičare na igralištu, ona premještena s Banfice u park Puma

Gradonačelnik Ivan Čehok nedavno je sa suradnicima obišao novouređena dječja igrališta na Banfici, a djeci je između ostalog omogućen novi tobogan na brežuljku, penjalica sa mrežom za penjanje na brdo i žičara.

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 04.06.2019. 09:37

Zadnja izmjena: 04.06.2019. 11:01

Gradonačelnik Ivan Čehok nedavno je sa suradnicima obišao novouređena dječja igrališta na Banfici, a djeci je između ostalog omogućen novi tobogan na brežuljku, penjalica sa mrežom za penjanje na brdo i žičara.

Navodno da je upravo ta žičara stvarala probleme stanarima koji su se bunili da dječja igra stvara preveliku buku, a taj je navod potvrdio i sam gradonačelnik na svojem Facebook profilu. Nije prošlo mjesec dana od postavljanja, a žičaru je Grad tako odlučio premjestiti u park Puma. U redakciju su nam se javili i roditelji iz Ludbreške ulice koji pak tvrde kako su peticiju potpisivali stariji sugrađani kojima u popodnevnim satima smeta dječja igra.

- Žičara, nova igrališta... na Banfici su se građani bunili i peticijom tražili da se to ne postavlja. U parku Puma djeca se tome vesele... Mi slušamo građane i nećemo arbitrirati. Jedino ne razumijem argumente da to ruži, da stvara buku, da cvili... jer to jednostavno nije istina.- komentirao je gradonačelnik Čehok na svojem Facebooku.

 

 

 

Komentari