Dječje igralište u Ulici Široke ledine nije prioritet ove godine

Objavljeno: 21.08.2013. 18:14

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 08:30

Foto: Andrej Švoger/VT

Početkom kolovoza u Varaždinskom tjedniku pisali smo o dječjem igralištu na križanju Ulice Franje Seljana i Široke ledine u Varaždinu koje već godinama stoji zapušteno.

Roditelji djece koja se tamo igraju boje se za njihovu sigurnost, a i već neko vrijeme dobivaju obećanja da će igralište biti uređeno.

>> Stanari: Želimo da se konačno uredi sigurno igralište za djecu u Ulici Franje Seljana

Iz Upravnog odjela za poslove gradonačelnika Grada Varaždina dobili smo odgovor u kojem piše da za 2013. godinu nije predviđeno opremanje postojećeg dječjeg igrališta u ulici Široke ledine. U tijeku je nabava opreme za novo i za dopunu postojećih dječjih igrališta za djecu od 0 do 12 godina i to za područje Mjesnog odbora Črnec Biškupečki, Mjesnog odbora Gojanec, Mjesnog odbora Poljana Biškupečka te na području IV. Mjesnog odbora u Jalkovečkoj ulici, a za što su osigurana proračunska sredstva Grada Varaždina.

- Iz evidencije dječjih igrališta na području Grada Varaždina utvrđeno je da je dječje igralište u ulici Široke ledine dopunjeno igralima 2004. godine, dakle relativno nedavno - stoji, između ostalog, u odgovoru koji smo dobili iz Grada.

Više o uređenju dječjih igrališta u Varaždinu pročitajte u Varaždinskom tjedniku od 19. kolovoza...

Komentari