Dodijeljene nagrade najboljim sportašima i sportašicama Varaždinskih Toplica

Piše: eVarazdin

Objavljeno: 13.11.2012. 12:57

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 08:47

Foto: -

Hotel Minerva bio je domaćin gradske proslave Dana Grada na blagdan Sv. Martina, zaštitnika topličke župe. Uz nastup zborova iz Toplica i Ludbrega te tamburaša i bogat program ljudi dodijeljena su i priznanja za najbolje sportaše i klub u 2012., a najviše nagrada primili su karatisti i karatistice iz Karate kluba AIK...

Predsjednik Zajednice športskih udruga Ivan Dijanuš i tajnik Ivica Mihalić uručili su priznanja i novčane nagrade najboljem klubu u gradu, Karate klubu AIK koji je osvojio 66 medalja na raznim natjecanjima te ima 7 prvaka Hrvatske u katama i borbama.

Nagradu za napredak u radu i rezultatima dobile su djevojke iz ženskog Odbojkaškog kluba Toplice, dok je najboljim sportašem grada proglašen je Marko Horžić iz Karate kluba AIK  i prvak Hrvatske u borbama te osvajač 7 medalja u Hrvatskoj i inozemstvu.

Najboljom sportašicom grada proglašena je Jana Huzjak također članica Karate kluba AIK te prvakinja Hrvatske u borbama i viceprvakinja u katama.

Posebna priznanja za uspjehe primili su i članovi Karate kluba AIK, Karlo Nofta, Lucija Košćak, Lara Hrastić, Lea Rissi, Monika Balažinec te Dominik Bešenić koji su bili prvaci Hrvatske u svojim kategorijama u katama ili borbama.

Osvajanjem prestižnih nagrada okončana je najuspješnija sezona Karate kluba AIK koji su i ove sezone k uspjesima vodili glavni trener prof. mentor Saša Josip Milec, crni pojas 4.dan i asistentice Sanjana Milošević i dipl. ing. Marinela Belavić, obje crni pojas 1. dan. 

Komentari