Dom za starije: Bogat program obilježavanja Međunarodnog dana starijih osoba

Piše: eVarazdin.hr

Objavljeno: 26.09.2013. 12:51

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 08:30

Foto: Ilustracija

Dom za starije i nemoćne osobe Varaždin svečanim programom obilježit će 1. listopada, Međunarodnog dana starijih osoba, s početkom u 10 sati.

Održat će se prigodan program za korisnike Doma i Dnevnog centra. Već tradicionalno, program za korisnike izvode sami korisnici koji su članovi domskog pjevačkog zbora i literarno dramske sekcije, a koje su uvježbali i osmislili: vanjski suradnik Miro Rogar, i radni terapeuti u Domu: Vesna Pravica i Jelena Šamarija. Također će nastupiti i članovi Kluba za starije osobe Varaždin sa folklornom grupom, a koje je uvježbala Milena Klinec, zamjenica predsjednice Kluba za starije osobe.

Od danas te narednih desestak dana u domu će se odvijati i "performansi" Lois Weaver, gošće iz Londona  koja će raditi dramske radionice i radionice pričanja priča s korisnicima.

U petak od 10 sati u kuglani doma održat će se zajedničko druženje korisnika i radnika u sportskim natjecanjima: kuglanju, pikadu, belotu, Šahu i Čovječe ne ljuti se, dok će proglašenje najboljih biti na Programu povodom Međunarodnog dana starijih osoba.

U srijedu, 2. listopada, u 10 sati u prostoru TV sale će se održati projekcija filma "Starci", snimljenog u našem Domu za starije i nemoćne osobe varaždinske autorice Anje Strelec. 

Komentari