izabrano rukovodstvo

DVD DONJI KNEGINEC Na godišnjoj sjednici za predsjednika je izabran Damir Vuk

Objavljeno: 31.01.2017. 19:47

Zadnja izmjena: 31.01.2017. 19:48

Foto: Općina Gornji Kneginec

Proteklog vikenda DVD Donji Kneginec je održao svoju 77. redovnu godišnju sjednicu koja je ove godine bila izbornog karaktera, te je na sjednici izabrano novo 'staro' rukovodstvo uz neke manje izmjene u tijelima Društva.

Uz velik odaziv članova Društva, sjednici je bio nazočan i načelnik Goran Kaniški sa svojim zamjenikom Robertom Đuranecom, potom zapovjednik VZO Gornji Kneginec Mario Grabar, predsjednik Mjesnog odbora Donji Kneginec Ivan Mihalić, predstavnici Udruge dragovoljaca i veterana domovinskog rata klub Kneginec, Udruge voćara i vinogradara Varaždinbreg, kao i predstavnici Kneginečke udruge mladih, zatim vatrogasci iz DVD-a Kneginec Gornji, Lužan Biškupečki, Varaždinbreg, Gornji Kučan, Varaždinske Toplice i Sveti Ilija.

Izvješće o radu Društva podnio je zapovjednik Mihael Magdić kojom je  sve prisutne upoznao s najvažnijim aktivnostima, naime u DVD-u se povećao broj članova, učlanjeno je desetak ženskih članova te je oformljena ženska A natjecateljska ekipa, a kupljena je i vatrogasna oprema u vrijednosti od 30 tisuća kuna.

Na sjednici je posebno istaknut završetak projektiranja novog vatrogasnog spremišta za što je izdana građevinska dozvola te će radovi početi već ove godine. Projekt je financirala VZO Gornji Kneginec, dok će izgradnju objekta financirati Općina Gornji Kneginec u predviđenom iznosu od milijun i šesto tisuća kuna.

Na sjednici je izabrano i novo rukovodstvo, te je tako za predsjednika ponovno izabran Damir Vuk, za zapovjednika Mihael Magdić, zamjenika zapovjednika Ivan Pintarić, te za spremištara Jurica Bajz. Novi dopredsjednik je Matija Lukinec, novi tajnik Dean Pofuk i blagajnik Filip Pofuk.

 

Komentari