DVD Svibovec Podravski: Održana izborna skupština

Piše: eVaraždin.hr

Objavljeno: 04.03.2013. 16:33

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 08:46

Pet godina nakon ponovnog početka rada DVD-a Svibovec Podravski održana je izborna skupština ovog vatrogasnog društva.

"Imamo više od 70 članova, pionire, mladež, operativno članstvo i podupirajuće članove. Raspolažemo s navalnim interventnim vozilom koje je gotovo potpuno opremljeno, kombi vozilom za prijevoz ljudstva, interventna odijela i svu drugu potrebnu opremu za djelovanje" - istaknuo je, između ostalog, predsjednik DVD-a Svibovec Podravski Marijan Videc u sklopu svog izvješća o radu.

Osim izvješća o radu i planu rada za iduću godinu, ova je skupština bila i izborna pa su tako izabrana tijela DVD-a propisana statutom, a na mjesta predsjednika DVD-a Svibovec Podravski ponovno je izabran Marijan Videc, dok je za zapovjednika ponovno izabran Velibor Habulan.

Načelnik Općine Sračinec Božidar Novoselec na skupštini je napomenuo da je ove godine za rad DVD-a predviđeno oko 220 tisuća kuna iz općinskog proračuna, a utrošit će se za dodatno opremanje, uređenje potrebnih prostora i aktivnosti društva.

"Treba istaknuti i proslavu 75. godišnjice osnivanja ovog društva koju ćemo pomoći dostojanstveno obilježiti ove godine" - u svom obraćanju vatrogascima naglasio je načelnik.

U sklopu skupštine dodijeljena su priznanja najaktivnijim članovima, članovima Upravnog odbora, načelniku, njegovom zamjeniku Krunoslavu Lukačiću, župniku Siniši Dudašeku i drugima. Za svoj rad priznanje Županijske vatrogasne zajednice primio je predsjednik DVD-a Svibovec Podravski Marijan Videc.

Komentari