Energetska obnova Društvenog doma u Bartolovcu i objekta Lovačkog društva Kobac u Žabniku

Objavljeno: 30.07.2015. 12:29

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 11:25

Foto: Općina Trnovec Bartolovečki

Na području Općine Trnovec Bartolovečki nastavlja se s projektima obnove javnih objekta iz programa energetske učinkovitosti Ministarstva gospodarstva.

Nakon što je na taj način, u posljednje dvije godine, već obnovljeno sedam objekata u svim mjestima Općine, trenutno se odvijaju radovi na energetskoj obnovi Društvenog doma u Bartolovcu i objektu Lovačkog društva Kobac u Žabniku.

Što se tiče Društvenog doma u Bartolovcu u tijeku su radovi na fasadi te zamjeni stolarije vrijedni 150 tisuća kuna. Od tog iznosa Ministarstvo gospodarstva osiguralo je kroz program energetske učinkovitosti 78 tisuća kuna dok je ostatak sredstava osigurala Općina.

Na objektu Lovačkog društva Kobac u Žabniku u tijeku su radovi na zamjeni krovišta objekta te nadstrešnice vrijedni također 150 tisuća kuna.

Ministarstvo gospodarstva osiguralo je 80 tisuća kuna, a Općina Trnovec Bartolovečki ostatak. Ukoliko će vrijeme ići na ruku izvođačima radova zamjena krovišta dovršit će se ovih dana dok je rok za dovršetak radova na Društvenom domu u Bartolovcu do kraja kolovoza.

Komentari