Eurodyssée: Mladi Španjolac na usavršavanju u Lepoglavi

Piše: eVaraždin.hr

Objavljeno: 09.05.2014. 20:14

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 08:27

Posredstvom međunarodnog programa razmjene mladih Eurodyssée, u Lepoglavi od nedavno profesionalno radno iskustvo stječe mladi Španjolac Alberto Nadal Alonso.

U naredna tri mjeseca Alberto će poput svojih prethodnika iz Portugala, Francuske i Španjolske, koji su prijašnjih godina u okviru istog programa radili u Lepoglavi, u Centru za mlade stjecati iskustvo i usavršavati se uz mlade Lepoglavčane sudjelujući u pripremi njihovih budućih projekata.

Mladog je Španjolca, koji svakog dana vlakom iz Varaždina, gdje je smješten, dolazi na posao u Lepoglavu, primio zamjenik lepoglavskog gradonačelnika Hrvoje Kovač poželjevši mu dobrodošlicu u grad otvoren za suradnju s mladima Europljanima koji su njegovi česti gosti.

- Lepoglava je lijep grad sličan mojem rodnom gradu. Mirno je. Ljudi su ljubazni tako da mi neće biti problem ostvariti ono zbog čega sam ovdje, a to je puno raditi i usavršavati se – iznio je svoje prve dojmove i namjere Alberto Nadal Alonso koji će u Lepoglavi raditi naredna tri mjeseca.

Komentari