1. svibnja

Evo što vas očekuje u Varaždinu na tradicionalnoj proslavi Praznika rada

Službeni dio programa na izletištu kreće od 10 sati, trajat će do 14 sati, a neslužbeni dio počinje još u 8:30 sati tradicionalnom budnicom na više lokacija: Trakošćanska, POS, Banfica, Grabanice, Novi POS, Ulica Miroslava Krleže i zgrade kod II. osnovne škole...
Objavljeno: 26.04.2023. 10:21

Zadnja izmjena: 26.04.2023. 13:08

Foto: Iva Habulan Šavor

Nadolazećeg ponedjeljka, 1. svibnja, obilježava se Praznik rada, a tim povodom Grad Varaždin i Turistička zajednica Grada Varaždina organiziraju tradicionalu proslavu na Dravi, ove godine u humanitarnom tonu.

Kako je pojasnila upraviteljica Zakladi solidarnosti Grada Varaždina Dubravka Biberdžić, na proslavi Praznika rada će se održati i tombola, gdje će posjetitelji za sudjelovanje uplatiti 2 eura, a prikupljena sredstva od donacija uplatit će se na račun Zaklade. Svaka druga tombola je dobitna, a deset glavnih nagrada dijelit će se u 13 sati. Kako je dodala direktorica TZ Grada Varaždina Jelena Toth, u slučaju blage kiše proslava će se održati, budući da je pripremljen natkriveni dio za posjetitelje. 

- Iako još nemamo proračun, proslava, ali i cjelokupna manifestacija "Proljeće u Varaždinu" je organizirana uz pomoć sponzora poput branda S Park Varaždin. Ove godine velika je novost ova humanitarna tombola. Drago mi je da smo ovo uspjeli isplanirati, pozivam sve naše sugrađane da dođu u ponedjeljak na Dravu, ne samo iz naše županije već i šire, možemo se jedino nadati dobrom vremenu - rekao je zamjenik gradonačelnika Miroslav Marković.

Službeni dio programa na izletištu kreće od 10 sati, trajat će do 14 sati, a neslužbeni dio počinje još u 8:30 sati tradicionalnom budnicom na više lokacija: Trakošćanska, POS, Banfica, Grabanice, Novi POS, Ulica Miroslava Krleže i zgrade kod II. osnovne škole. Posjetitelje očekuje i tradicionalna podjela besplatnog graha, voditelj programa bit će Saša Grabarić, a organiziran je i zabavni glazbeni program.

Komentari