Grad Lepoglava

Foto - Dobra zabava uz kotlovinu i delicije na Lepoglavskim danima

Objavljeno: 12.07.2023. 19:52

Zadnja izmjena: 12.07.2023. 20:06

Lepoglavski dani, zabavno-turistička manifestacija i ove je godine pružila priliku za dobru zabavu i druženje posjetiteljima, uz delicije i proizvode domaćih proizvođača protekloga vikenda u Gradu Lepoglavi.

Kako su izvijestili iz tog grada, najviše je zanimanja pobudilo natjecanje u pripravi kotlovine »Pri klijeti«. To 7. po redu natjecanje majstora u pripravi  tog tradicionalnog jelaza taj kraj, okupilo je 21 ekipu. Najbolju kotlovinu, prema ocjeni stručnog žirija sastavljenog od vrhunskih kuhara, pripravila je ekipa DŠR-a Žarovnica, druga je bila ekipa MO Ves, dok je treće mjesto pripalo Udruzi žena »Maruša«.

I ove je godine u okviru manifestacije održan sajam na kojem su domaći izlagači predstavili svoje proizvode. Za posjetitelje Lepoglavskih dana organizirani su večernji koncerti, a uz glazbu i ples, mogli su se zabaviti uz glumačke nastupe KUD-a Lepoglavski pušlek i UŽ »Cvijet« iz Šemovca.

Lepoglavske dane su uz potporu i pokroviteljstvo Grada Lepoglave organizirali Turistička zajednica Grada Lepoglave i Turističko kulturno informativni centar, naveli su iz Grada.
 

Komentari