tradicionalno

Foto - Evo tko je sve došao na božićno-novogodišnji prijem Grada Varaždina i Županije

Objavljeno: 21.12.2023. 15:28

Zadnja izmjena: 21.12.2023. 17:55

Grad Varaždin i Varaždinska županija danas su organizirali tradicionalni božićno-novogodišnji prijem Grada Varaždina i Varaždinske županije.

Kako je pritom rekao varaždinski župan Anđelko Stričak, prijem je organiziran za predstavnike gospodarstva, vjerskih zajednica, nacionalnih manjina, ravnatelje osnovnih i srednjih škola te ostale suradnike. 

- Iza nas je jedna uspješna godina, a o tome najbolje govore investicije koje smo odradili. Početkom godine smo donijeli plan razoja gdje smo predvidjeli 50 važnih investicija za razvoj naše županije. Još nismo ni završili godinu, već smo taj broj povećali na 65 vrijednosti 355 milijuna eura. Uz sve projekte koje provodite vi, dolazimo do nekoliko stotina milijuna eura - rekao je Stričak. 

Gradonačelnik Varaždina Neven Bosilj dodao je kako je protekla godina bila uspješna i za Grad Varaždin i za Varaždinsku županiju.

- Sama činjenica da Grad Varaždin i Varaždinska županija bez obzira na to koje političke opcije upravljaju Gradom i Županijom su u stanju zajednički organizirati domjenak i da nema nekakvih neprijateljskih između nas jer svi moramo raditi za boljitak našeg grada i naše županije. Mislim da je to jedini put koji je ispravan - istaknuo je Bosilj. 

Komentari