fontana i svjetiljke

Foto - Habdelićev trg zasjao u punom sjaju, pogledajte kako izgleda po noći

Između ostalog, postavljena je "suha" fontana s podnim mlaznicama te sa sustavom isključivanja, a u južnom dijelu trga smještena je postavljena velika klupa, koja je položena na jedan od 'rezova' u prostoru...
Objavljeno: 26.04.2023. 21:02

Zadnja izmjena: 26.04.2023. 21:02

Foto: Boris Matijašec

Završeni su radovi na uređenju varaždinskog Habdelićevog trga, prostora koji inače pješački povezuje Habdelićevu ulicu i šetalište Vatroslava Jagića. 

Između ostalog, postavljena je "suha" fontana s podnim mlaznicama te sa sustavom isključivanja, a u južnom dijelu trga smještena je postavljena velika klupa, koja je položena na jedan od 'rezova' u prostoru. Projekt je obuhvatio i postavu novih rasvjetnih stupova, između kojih je unakrsno razapeta čelična užad koja nosi svjetiljke, dok su na sjevernom rubu trga smješteni stalci za bicikl.

Inače, sutra se održava konstituirajuća sjednica Gradskog vijeća, nakon koje će gradski vijećnici zajedno s gradonačelnikom Nevenom Bosiljem i njegovim zamjenikom Miroslavom Markovićem obići novouređen Habdelićev trg te ga neslužbeno na taj način otvoriti.

Komentari