navratite!

FOTO 'Ljeto u Sračincu' krenulo vruće, a vatreni program očekuje vas i u nastavku tjedna!

Objavljeno: 18.06.2018. 17:12

Zadnja izmjena: 21.06.2018. 12:40

Prvi vikend 'Ljeta u Sračincu', glazbeno-sportske manifestacije pod pokroviteljstvom Općine Sračinec, okončan je s mnoštvom atraktivnih sadržaja koji su pružili mještanima iz bliže i daljnje okolice raznovrstan provod, a još atraktivnosti očekuje vas i u nastavku tjedna. 

Tako su još u petak uz revijalne utakmice najmlađih, večer začinili dečki iz Tarapana banda, a u subotu je krenuo malonogometni turnir Magma kup Sračinec 2018, dok je večer bila začinjena navijačkim ambijentom uz veliko platno na kojem se pratila uvodna pobjeda Vatrenih na Svjetskom prvenstvu protiv Nigerije. Nedjelja je donijela nastavak Magma kupa, ali i gužvu na zabavnom parku za najmlađe. 

No, najviše pozornosti ipak privlači malonogometni turnir koji se igra za prestižnih 15.000 kuna nagrade prvaku, a kojeg je u subotu otvorio prvak Hrvatske u mini nogometu MNK Junajted i Pekarnica Leskovar iz Petrijanca. Junajted je slavio 5:2, najavivši već sad pohod na najviši plasman, a najefikasniji je u dosad odigranim utakmicama bio sastav Šure Transporti & Verdex, pobijedivši čak 11:4 bartolovečku Gajbu, dok su ljepoticu vikenda odigrali u nedjelju Hudek Trgotrans i Eurotransporti Kostanjevec. Hruškar, Piskać, Hojski, Slunjski i ostali za sastav iz Biljevca, a zagorske uzdanice Majcenić, braća Kovačec, Vincelj, Švaljek i drugi u dresu ekipe iz Hrašćice odigrali su 1:1. U svakom slučaju, drugi će krug, kada krenu utakmice na ispadanje, biti više nego atraktivan. 

Magma kup Sračinec 2018 nastavlja se i u ponedjeljak, 18. lipnja od 18 sati i igrat će se u istom terminu i svakog idućeg dana. U četvrtak će opet biti „ludo“ i pred velikim platnom (Hrvatska – Argentina u 20 sati), dok će u petak, 22. lipnja, 'Ljeto u Sračincu' dobit dva dodatna natjecanja - turnir „3 na 3“ na mantinele i turnir u beli. Prijave za natjecanja primaju se na kontakt 091 2566 186 (Nenad).

Komentari